ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ..

Δευτερόλεπτα
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ." Τσούχτρα"

Ζωντανή μουσική 24 ώρες.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δήλωση Καπλάνη Δημήτρη για την εκλογή ΣΔΕ.


Καπλάνης Δημήτριος:
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δυστυχώς δεν ανέδειξε ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ. Θέλω ωστόσο να τους ευχαριστήσω όλους για την πάρα πολύ καλή θέση που πήρα.
(Διαβάστε τον λόγο του στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνοντας κλίκ στο περισσότερα..)Κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ κύριε πρόεδρε του Δ.Σ.
Κυρίες –οι , δημοτικοί σύμβουλοι ,πρόεδροι τοπικών συμβουλίων ,Αγαπητοί συνδημότες .

Στη σημαντική αυτή απόφαση την οποία πρέπει να λάβετε απόψε ,έρχομαι με πολύ λίγα λόγια , να σας πίσω να με επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς και άξιους συνυποψήφιους .
Η απόφαση μου για την υποψηφιότητα αυτή έχει κατ αρχήν να κάνει με το γεγονός της κάλυψης των τυπικών προσόντων που βάζει ο νομοθέτης . Θεωρώ δηλαδή πως και το ανάλογο κύρος διαθέτω αλλά και την εμπειρία σε θέματα ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αλλά και σε θέματα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ το οποίο σας κατέθεσα και δεν νομίζω πως πρέπει να το ξαναδιαβάσω.
Καταλαβαίνω ότι σε κάποιους από εσάς μπαίνει το δίλλημα και καλούνται να αποφασίσουν λέγοντας στους εαυτούς τους ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΑΛΛΑ!!!!
Θα προσπαθήσω λοιπόν να σας πείσω κατ αρχήν ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι επιθυμώ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και όχι ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ μεταξύ μας και γι αυτό απλώνω το χέρι σ όλους διαγράφοντας τις όποιες αντιπαλότητες του παρελθόντος .
Σας προτείνω λοιπόν να με εμπιστευτείτε και να μου αναθέσετε τη θέση αυτή αφού πρώτα σας εξηγήσω επιγραμματικά πως αντιλαμβάνομαι τις υποχρεώσεις του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης .
Τι σημαίνει λοιπόν και τι νέο έρχεται να υπηρετήσει ο συμπαραστάτης με το κύρος και την εμπειρία του ?
Θεωρώ λοιπόν ότι ο συμπαραστάτης έρχεται να βελτιώσει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του Δήμου υπέρ
1) Γενικά των δημοτών, διότι στο πρόσωπο του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ,όταν εκεί υπάρχει κάποιος ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ,θα βρίσκει ο συνδημότης μας τον συνεργάτη ο οποίος θα τον κατευθύνει και θα καλύψει τις απαιτήσεις του με τον καλύτερο δυνατό και σύντομο τρόπο αποκαθιστώντας του παράλληλα τη χαμένη αξιοπιστία στις σχέσεις του με το δημόσιο .
2)Της επιχείρησης ,διότι όταν εκεί υπάρχει ο επιχειρηματίας που γνωρίζει την περιοχή και τα προβλήματα των επαγγελματιών της είναι απολύτως βέβαιο ότι θα βρουν στο πρόσωπο του οι επιχειρηματίες τον συμπαραστάτη που έχουν άμεση ανάγκη για να γλυτώσουν τη γραφειοκρατία και τα εμπόδια ώστε να γίνουν ο μοχλός ανάπτυξης της περιοχής ,κάτι που όλοι το έχουμε ανάγκη για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας .
3) Του ΔΗΜΟΥ διότι ο έμπειρος συμπαραστάτης θα μπορεί να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας των υπηρεσιών του Δήμου στις << παράλογες >> απαιτήσεις των δημοτών έτσι ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να υλοποιούν το πρόγραμμα τους . Καλείται δε από τον νόμο ο συμπαραστάτης να συντάξει έκθεση και να αναφέρει σ αυτή περιπτώσεις κακοδιαχείρισης και να ενημερώνει τον δήμαρχο .Καλείται δηλαδή να συνεργαστεί με τον δήμαρχο. Δεν βάζει λοιπόν θέμα αντιπαλότητας αλλά συνεργασίας των δυο πλευρών με σκοπό τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών από τον δήμο προς τους δημότες .
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ωστόσο για να πετύχει το δύσκολο αυτό εγχείρημα είναι να γνωρίζει ο συμπαραστάτης τις υποχρεώσεις και τις δυνατότητες των υπηρεσιών του δήμου για να τις αξιοποιεί στο έπακρο και να ζητά από τον δήμαρχο την έγκαιρη και έγκυρη αντιμετώπιση πιθανών αδυναμιών τους .
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ επίσης της επιτυχίας αποτελεί το γεγονός της ύπαρξης εμπιστοσύνης των δημοτών στο πρόσωπο του συμπαραστάτη και να μην τον ταυτίζουν με τη διοίκηση ,διότι τότε θα συνεχίσουν να κάνουν τα παράπονα τους στο ΔΗΜΑΡΧΟ .
Είναι λοιπόν ανάγκη σε μια διοίκηση η οποία ενδιαφέρεται να βελτιώσει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών να εμπιστευτεί στη θέση αυτή κάποιον που να πείθει ότι δεν αποτελεί προέκταση της, ο οποίος όμως θα λειτουργεί με αλληλεγγύη , δίκαια και ανεξάρτητα χωρίς τις σκοπιμότητες της μιας η της άλλης πλευράς .
Όλοι με γνωρίζετε και γνωρίζεται πολύ καλά ότι πάντοτε υπηρέτησα το κοινό καλό και όχι σκοπιμότητες με πολιτικά κριτήρια .
Σας υπόσχομαι λοιπόν και πάλι ότι εφ όσον με εμπιστευτείτε , από αυτή τη θέση θα λειτουργώ υπέρ της βελτίωσης των υπηρεσιών του δήμου σε όφελος ΟΛΩΝ μας , σεβόμενος την εντολή σας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου