ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ..

Δευτερόλεπτα
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ." Τσούχτρα"

Ζωντανή μουσική 24 ώρες.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Νέες κινητοποιήσεις για τη μεταφορά μαθητών

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διακοπή της μεταφοράς των μαθητών, γονείς και μαθητές σχολείων της Θέρμης, Ραιδεστού, Βασιλικών και Τρίλοφου προχώρησαν σήμερα σε συμβολικό αποκλεισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.
Οι διαμαρτυρόμενοι έκλεισαν για περίπου 2,5 ώρες τον δρόμο και την είσοδο της πρώην νομαρχίας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και προχώρησαν σε αποκλεισμό της εισόδου της για μία ώρα.
Να σημειωθεί πως την πρωτοβουλία της κινητοποίησης είχε ο Δήμος Θέρμης, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει πρόταση, στη διάρκεια σύσκεψης όλων των δημάρχων του νομού Θεσσαλονίκης στα γραφεία της ΤΕΔΚ, προκειμένου να κλείσουν όλα τα σχολεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις μεταφορές μαθητών, μέχρις ότου δοθεί λύση στο θέμα.

Στο μεταξύ, καταλήψεις για το θέμα των μεταφορών πραγματοποιούν οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Μυγδονίας, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ Λαγκαδά, το ΕΠΑΛ Επανομής και Βασιλικών, ενώ σε αποχή βρίσκονται οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Ραιδεστού και του 4ου Θέρμης, του 2ου και 3ου Γυμνασίου Θέρμης, το Γυμνάσιο και Λύκειο Βασιλικών και το 2ο Λύκειο Θέρμης.

Το θέμα με το πρόβλημα στη μεταφοράς των μαθητών απασχόλησε και τη σημερινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.πηγή:www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου