ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ..

Δευτερόλεπτα
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ." Τσούχτρα"

Ζωντανή μουσική 24 ώρες.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ κι απαισιοδοξίας

Σαφές προβάδισμα της τάξης του 5,1% του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, καταγράφει δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Ειδικότερα σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου των πολιτών, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 25,2%, η ΝΔ 20,1 % κι ακολουθούν το ΚΚΕ με 8,5%, ο ΛΑ.ΟΣ. με 6,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,9%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 2,4%.
Επισημαίνεται ότι η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται σε ποσοστό της τάξης του 30%.
Στο ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός» προηγείται ο «κανένας» με 39,2% κι ακολουθούν ο Γιώργος Παπανδρέου με 37,8% κι ο Αντώνης Σαμαράς με 23%.
Παράλληλα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση καταγράφεται, από πλευράς των πολιτών, έντονο αίσθημα απογοήτευσης για την κατάσταση στην οικονομία κι απαισιοδοξίας για την μελλοντική πορεία της χώρας.
Συγκεκριμένα στο ερώτημα «είστε αισιόδοξος για την πορεία της χώρας», το 63,9% των πολιτών απαντά αρνητικά και μόλις το 35,9% θετικά.
Το 36,5% απαντά επίσης, ότι δεν εργάζεται ενώ για όσους εργάζονται το 35,2% φοβάται ότι θα χάσει τη δουλειά του. Το 85% των ερωτηθέντων αναμένει μείωση του εισοδήματός του μέσα στο 2011.
Να σημειωθεί ότι ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι το 64,7% φοβάται ξέσπασμα κοινωνικών αναταραχών, το προσεχές διάστημα.πηγή:www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου