ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ..

Δευτερόλεπτα
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ." Τσούχτρα"

Ζωντανή μουσική 24 ώρες.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Υπογράφηκε τελικά το ένταλμα πληρωμής των λεωφορειούχων για τη σύμβαση του 2010

Υπογράφηκε τελικά το ένταλμα πληρωμής των λεωφορειούχων για τη σύμβαση του 2010, για το οποίο υπήρχε διχογνωμία μεταξύ Ελεγκτικού και ΣτΕ, κατόπιν των ενεργειών του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη και των εκπροσώπων των άλλων φορέων.
Επίσης, η νομοθετική ρύθμιση που είναι αναγκαία για το μέλλον έχει ολοκληρωθεί και θα κατατεθεί μέσα στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που οδεύει προς τη Βουλή. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι λεωφορειούχοι θα πάρουν τα δεδουλευμένα του 2010 και συνεχίζουν κανονικά τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία.
Σχετικά με το θέμα, ο κ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί πάνω απ’ όλα κάναμε το καθήκον μας προς την κοινωνία και τους συμπολίτες μας. Ένας πολύμηνος αγώνας δικαιώθηκε, για ένα θέμα που δεν υπήρχε καμία υπαιτιότητα των εκπροσώπων της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, κόντρα σε κείνους που επένδυσαν στην ταλαιπωρία γονέων και μαθητών για μικροκομματικά οφέλη και δεν δίστασαν να δηλητηριάσουν τις ψυχές ακόμη και μικρών παιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου