ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ..

Δευτερόλεπτα
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ." Τσούχτρα"

Ζωντανή μουσική 24 ώρες.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

"Τυφώνας" Καρατζαφέρη,για διαρροή 40 φωτό των νέων υποβρυχίων!

Μεγάλη "φουρτούνα" προκαλεί στο ΥΕΘΑ και το ΓΕΝ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης! Η δημοσίευση φωτογραφιών από το εσωτερικό δύο υποβρυχίων τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ,τα οποία ναυπηγούνται στον Σκαραμαγκά,αλλά και από το εκσυγχρονισμένο υποβρύχιο ΩΚΕΑΝΟΣ, είναι σύμφωνα με τον κ.Καρατζαφέρη τεράστιο ατόπημα και με παρέμβασή του στη Βουλή ζητά εξηγήσεις για το πως,από ποιον και γιατί δόθηκε άδεια σε φωτογράφο να φωτογραφήσει το εσωτερικό των υποβρυχίων.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο τελευταίο τεύχος του έγκυρου περιοδικού ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,είναι συνολικά 40. Για την φωτογράφηση το περιοδικό είχε ζητήσει την άδεια των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, η οποία και του είχε δοθεί. Μόνο που τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ...ξέχασαν να ενημερώσουν το ΓΕΝ,για να έχουν την έγκρισή του,κάτι το οποίο προβλέπεται και στην σύμβαση που έχει υπογραφεί για τη ναυπήγηση των υποβρυχίων!

Στο ΓΕΝ οι ναύαρχοι είναι απλά έξαλλοι! Δεν μπορούν να πιστέψουν το ατόπημα των ναυπηγείων ,τα οποία με τη σειρά τους προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων την οποία έχουν προσλάβει,με πολύ ικανοποιητική αμοιβή!


Το ποιος έκανε τη "γκάφα" θα αποσαφηνιστεί τη Παρασκευή ,στη Βουλή, όπου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, θα ζητήσει εξηγήσεις, για τηη διαρροή των φωτογραφιών τις οποίες ο ίδιος χαρακτηρίζει "άκρως απόρρητες,για τις οποίες οι Τούρκοι θα είναι πολύ ,πολύ ευτυχείς".πηγή:www.eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου