ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ..

Δευτερόλεπτα
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ." Τσούχτρα"

Ζωντανή μουσική 24 ώρες.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Πετυχημένες οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Πολιτιστικού Κέντρου στο Βαφοπούλειο!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 3 προγραμματισμένες παραστάσεις της «Πινακοθήκης των ηλιθίων» από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Θερμαϊκού την Πέμπτη 17, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 στο Θέατρο του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.
Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από κόσμο και τις τρεις βραδιές. Στην παράσταση του Σαββάτου, μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι την παρακολούθησαν από τα σκαλάκια του εξώστη, ακόμη και όρθιοι, λόγω έλλειψης κενών καθισμάτων.
Τα μέλη της θεατρικής ομάδας ερμήνευσαν με πειθαρχία, κέφι και ζωντάνια τους ήρωες του έργου του Νίκου Τσιφόρου. Το κοινό γέλασε αβίαστα μπρος στο καταλυτικό χιούμορ του συγγραφέα και δεν ήταν λίγες οι φορές που χειροκρότησε κατά τη διάρκεια της παράστασης, επιδοκιμάζοντας το παίξιμο των ερασιτεχνών ηθοποιών, αλλά και τα μηνύματα του έργου.
Το ενδιαφέρον για την παράσταση κατά τις προηγούμενες μέρες υπήρξε μεγάλο, με πλήθος τηλεφωνημάτων από ανθρώπους που ζητούσαν πληροφορίες, πράγμα που σημαίνει ότι το έργο από μόνο του εξακολουθεί να κεντρίζει την προσοχή των θεατρόφιλων.
Συμφωνήθηκε δε, την επόμενη φορά της παρουσίας της Θεατρικής Ομάδας Πολιτιστικού Κέντρου στο Βαφοπούλειο να δοθούν περισσότερες παραστάσεις.
Η θεατρική ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση δοκιμών για το καινούργιο της έργο, την κωμωδία του Woody Allen, “Play it again, Sam”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου