ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ..

Δευτερόλεπτα
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ." Τσούχτρα"

Ζωντανή μουσική 24 ώρες.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αναβλήθηκε η έφεση του κ.Μαυρομάτη λόγω απεργίας των δικηγόρων.

Αναβλήθηκε η αυριανή έφεση του κ.Μαυρομάτη στο Ελεγκτικό Συνέδριο λόγω απεργίας των δικηγόρων παρ΄όλο που ο κ.Μαυρομάτης όπως μας δήλωσε ζήτησε και πήρε άδεια από τον δικηγορικό Σύλλογο για να διεξαχθεί η δίκη και να παρευρεθεί ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου.Σήμερα εξάλλου συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου με θέμα την έφεση.
 Αποκλειστικό:
 Με πρόσθετη παρέμβαση ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο Δήμος Θερμαικού ζητά να γίνει δεκτή η παρέμβαση του υπέρ της καταλογιστικής πράξης του Οικονομικού Επιθεωρητή με την οποία καταλογίστηκε στον κ.Ι. Μαυρομάτη το ποσό των 897.765,83 ευρώ και να μην γίνει δεκτή η έφεση του.!!! (δείτε την φώτο κάνοντας κλίκ για μεγέθυνση). Aστραψε και βρόντηξε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής ο κ. Μαυρομάτης λέγοντας απευθυνόμενος στον Δήμαρχο: Δεν ζήτησα από κανέναν τίποτα, δεν ζήτησα καμία χάρη, πρέπει ο Δήμος να υποστηρίξει τα συμφέροντά του. Όμως περίμενα η διοίκηση να πάρει δίκαιη θέση και να αναφέρει στην παρέμβασή της αυτά που λέει ο Οικονομικός Επιθεωρητής.Οφείλατε κύριε Δήμαρχε να είστε δίκαιος και έντιμος απέναντι στους πολιτικούς σας αντιπάλους. Όμως εσείς καταφύγατε σε μία ενέργεια που αποτελεί πισώπλατο χτύπημα. Εγώ δεν ήθελα να πει ψέμματα ο Δήμος, ήθελα να πει αυτά που λέει το πόρισμα και όχι ασύστολα ψεύδη».
 Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Μαυρομάτη σήμερα μας δήλωσε ότι ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς να συζητηθεί η έφεση του σε αντίθεση με την θέση της Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου