ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TSOUNAMI ΣΕ..

Δευτερόλεπτα
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ." Τσούχτρα"

Ζωντανή μουσική 24 ώρες.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Παντρεμένος έβαλε στην Εφορία απόδειξη από... οίκο ανοχής!!!

Είδηση ταυτόχρονα για γέλια και για κλάματα. Επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα, προκειμένου να πετύχει την έκπτωση φόρου που όλοι κυνηγάμε καταθέτοντας αποδείξεις με τις φορολογικές δηλώσεις, σύμφωνα με το τελευταίο μέτρο του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου, έβαλε μεταξύ των υπολοίπων αποδείξεων και μία από... οίκο ανοχής.
Σύμφωνα με αυτήν, κατέβαλε στην... Τζίνα συνολικά 250 ευρώ για... παροχή υπηρεσιών!!! Τι είδους υπηρεσιών; «Μασάζ – φουλ έξτρα», σύμφωνα με όσα μπορείτε να δείτε ότι αναγράφονται στην απόδειξη που προσκόμισε (μαζί με τις υπόλοιπες) ο γνωστός επιχειρηματίας στον λογιστή του.
Καθώς λοιπόν ο λογιστής έκανε έναν τυπικό έλεγχο των αποδείξεων, έπεσε πάνω και σε αυτήν, που προφανώς είναι ο πιο πρωτότυπος τρόπος για να ζητήσει κανείς επιστροφή φόρου από την Εφορία. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο επιχειρηματίας υποβάλει κοινή φορολογική δήλωση με την σύζυγό του.
Το καλό για τον ίδιο είναι ότι εκείνη προφανώς δεν πήρε χαμπάρι τι είδους αποδείξεις περιλαμβάνονταν σε εκείνες που προσκομίστηκαν στον λογιστή, άρα ούτε και τις αταξίες του ερωτιάρη άνδρα της. Ούτε προφανώς και ο λογιστής σκοπεύει να καταδώσει τον πελάτη του.
Ωστόσο, η περίφημη απόδειξη διέρρευσε στο διαδίκτυο και μπορούν πλέον να μπουν ψύλλοι στα αυτιά όσων γυναικών από τα Τρίκαλα έλειπαν οι άνδρες στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο, αναφορικά με το τι «δουλειές» είχαν εκεί...πηγή:http://vatolakkiotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου